Este blog pretende contribuir al desarrollo y fortalecimiento de la cultura y de la sensibilidad territorial ante las múltiples manifestaciones de agresión y deterioro a que se ven sometidos los paisajes como consecuencia de actuaciones frecuente y deliberadamente insensibles con la calidad y los recursos que los identifican.


Desea significar el compromiso de la Geografía y de los geógrafos con la defensa de la calidad de los territorios
y

de las buenas prácticas en el ejercicio de la acción pública y en sintonía con los objetivos y principios contemplados

en el Manifiesto por una Nueva Cultura del Territorio.


Planteado también con fines didácticos, se concibe como un documento aplicable a la docencia, así como un espacio de encuentro, comunicación y debate con los estudiantes y profesores de Geografía, y con quienes se interesen

por la evolución y los métodos de esta disciplina, por la utilidad e importancia de la información geográfica,

por su dimensión aplicada y por las políticas relacionadas

con la Ordenación, el Gobierno y el Desarrollo del Territorio.


viernes, 25 de octubre de 2019

¿Y por qué no un manifiesto "Por la Geografía"?











La Geografía española necesita pronunciamientos contundentes que den a conocer y respalden la relevante función formativa y social que esta Ciencia desempeña. Poco conocida, a menudo infravalorada cuando no intencionalmente tergiversada, los argumentos a su favor son tan numerosos como necesarios. Y siempre oportunos.


Sin embargo, la fragmentación que, por motivos académicos fundamentalmente, se ha hecho en España entre "Geografía Física", "Geografía Humana" y "Análisis Geográfico Regional" ha traído consigo una visión errónea y, lo que es peor, contraproducente a la hora de valorar la labor global de los geógrafos, máxime cuando son profesionales proclives a la integración de enfoques metodológicos debidamente vertebrados al servicio del conocimiento e interpretación del territorio, en el que convergen las técnicas que, al margen de esa delimitación, dan coherencia a los objetivos inherentes a la disciplina. Aunque es evidente que las líneas de especialización cultivadas por los geógrafos les han decantado hacia temas susceptibles de una diferenciación en ese sentido, mantengo la opinión a favor de que resulta contraproducente ofrecer a la sociedad una imagen disociada de la Geografía. Nada más elocuente que el espíritu que animó en su día a proclamar el Manifiesto por una Nueva Cultura del Territorio, cuyo enlace encabeza la finalidad de este blog.


Flaco favor ha hecho a ese empeño unitario, del que muchos geógrafos participamos el XXVI Congreso de la Asociación Española de Geografía, recientemente celebrado en Valencia. En él se han presentado dos Manifiestos:


- el destinado a la sensibilización por los problemas de la cuenca amazónica, y denominado Manifiesto por la Amazonia


-  el que específicamente se centra en una de estas ramas convencionales.  Se trata del "Manifiesto por la Geografía Física"


Ambos pueden consultarse en la referencia correspondiente a su presentación en el XXVI Congreso


Estoy de acuerdo con sus contenidos, pues proceden del trabajo realizado por colegas prestigiosos. Cuestiono, no obstante, el que se haya desaprovechado la oportunidad de elaborar y presentar un MANIFIESTO POR LA GEOGRAFIA, que tanto se necesita y que tan esclarecedor de su importancia y de su propia coherencia hubiera sido.

72 comentarios:

  1. Hola, soy Theresa Williams. Después de estar en relación con Anderson durante años, él rompió conmigo, hice todo lo posible para traerlo de regreso, pero todo fue en vano, lo quería tanto por el amor que le tengo. Le supliqué todo, hice promesas pero él se negó. Le expliqué mi problema a mi amiga y ella sugirió que debería contactar a un lanzador de hechizos que podría ayudarme a lanzar un hechizo para traerlo de vuelta, pero soy del tipo que nunca creyó en el hechizo, no tuve más remedio que intentarlo, yo envié por correo al lanzador de hechizos, y él me dijo que no había problema de que todo estaría bien antes de tres días, que mi ex volvería a mí antes de tres días, lanzó el hechizo y sorprendentemente en el segundo día, eran alrededor de las 4 p.m. Mi ex me llamó, estaba tan sorprendido que respondí a la llamada y todo lo que dijo fue que lamentaba tanto todo lo que sucedió que quería que volviera con él, que me ama tanto. Estaba tan feliz y fui con él, así fue como comenzamos a vivir juntos felices de nuevo. Desde entonces, he prometido que cualquiera que conozca que tenga un problema de relación, sería de ayuda para esa persona al referirlo al único lanzador de hechizos real y poderoso que me ayudó con mi propio problema. Su correo electrónico: {drogunduspellcaster@gmail.com} puede enviarle un correo electrónico si necesita su ayuda en su relación o en cualquier otro caso.
    1) Hechizos de amor
    2) Perdidos hechizos de amor
    3) Hechizos de divorcio
    4) Hechizos de matrimonio
    5) Hechizos vinculantes
    6) Hechizos de ruptura
    7) hechizo de muerte
    8.) Quieres ser promovido en tu oficina
    9) quieres satisfacer a tu amante
    10) Lotería
    Póngase en contacto con este gran hombre si tiene algún problema para una solución duradera
    a través de {drogunduspellcaster@gmail.com}

    ResponderEliminar
  2. Când l-am găsit pe dr. Ogume, care locuiește în Turcia, am avut nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să mă trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu drag Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. îl puteți contacta pentru oricare dintre următoarele probleme:

    ResponderEliminar
  3. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
    ogagakunta@gmail.com

    ResponderEliminar
  4. iată scurta mea mărturie despre modul în care mi-am recuperat dragostea ... După 3 ani de căsătorie, eu și soțul nostru am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat să fim cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a sfârșit și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea tatăl, iar eu am rămas emoțional foarte mult timp. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiau inima, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc întotdeauna să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care mi-a sugerat că Dr. Ayo mă poate ajuta să-mi iau soțul înapoi cu experiența și îndrumarea sa. Am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și i-am urmat, de asemenea, toate instrucțiunile. 73 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii și a promis că nu mă va mai părăsi nici eu, nici copiii, așa de uimitor !! Așa că așa s-a întors cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită doctorului Ayo. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet, încât dr. Ayo este un personaj real și puternic care mă voi ruga să trăiesc mult timp pentru a-și ajuta copiii în vremea necazurilor, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Înapoi sau soțul tău s-a mutat cu o altă femeie, nu mai plânge, contactează acest puternic și autentic jucător de vrăji. mai jos sunt detaliile sale de contact: WHATSAPP lui +2347055691377 sau Email: drayo47373@gmail.com

    ResponderEliminar
  5. iubitul meu s-a despărțit de mine după 7 ani de relație. a plecat de la mici neînțelegeri după care mi-a spus că ar fi bine să iau o pauză, ceea ce cred că s-a transformat într-o despărțire. El nu mă mai caută, mi-a blocat numărul și oamenii au spus că l-au văzut cu o altă fată, asta mi-a adus lacrimi în ochi pentru că suntem pe cale să ne căsătorim, am căutat ajutor când am dat peste acest om spiritual numit dr Ajayi care au ajutat mulți oameni care au probleme de relație, am vorbit cu el despre situația mea și el mi-a descris procesul de a reveni cu iubitul meu, i-am urmat instrucțiunile și astăzi sunt fericit pentru că bărbatul meu a revenit după 5 luni de despărțire și suntem fericit căsătorit acum. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui jucător de vrajă pentru orice fel de problemă de relație, contactați doctorul Ajayi pentru o soluție durabilă. Număr Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    ResponderEliminar
  6. VARĂ PUTERNICĂ CU CASTERE CARE M-AU ADUS ÎN SPATE ÎN VIAȚA DUPĂ CE M-A LASAT E-MAIL CU E-MAIL DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM SAU ADAUGĂ-L PE WHATSAPP / VIBER +2347054019402
    Bună ziua colegilor mei prieteni online, vreau să folosesc acest mediu pentru a mulțumi lui DR WALE pentru că mi-a adus înapoi fostul soț. soțul meu m-a părăsit pentru fosta lui iubită pe care a avut-o înainte de a se căsători cu mine este o situație dificilă pentru mine. Am sunat și i-am cerut să se întoarcă, a refuzat a spus că nu mă mai iubește. Am încercat toate modalitățile posibile pentru a-l recupera înapoi degeaba i-am povestit prietenului meu despre asta și ea mi-a dat-o pe WhatsApp WALE WhatsApp și eu i-am dat WhatsApp și i-am spus problema mea și el mi-a spus ce să fac și eu am făcut-o și el a aruncat o vrajă de dragoste care mi-a adus soțul în 48 de ore. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă întoarce împreună cu Ex. contactați DR WALE la
    WhatsApp / Viber him +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ResponderEliminar

  7. După 3 ani într-o relație cu iubitul meu, iubitul meu a început să iasă cu alte fete și să-mi arate dragoste rece, în mai multe rânduri el amenință să se despartă de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte fete, eram total devastat și confuz, până când un vechi prieten de-al meu mi-a povestit despre un jucător de vrăji pe internet Dr. Ilekhojie care ajută oamenii cu relația lor și problema căsătoriei prin puterile iubirii Vrajile, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar a decis să-l dau o încercare, când l-am contactat, mi-a spus tot ce trebuia să fac și am făcut-o și m-a ajutat să exprim o vrăjitoare de reconciliere și în termen de 28 de ore iubitul meu a venit la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să iasă cu fetele și el este cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat.

    SUNĂ / WHATSAPP: +2348147400259
    E-MAIL: (gethelp05@gmail.com

    ResponderEliminar
  8. Përshëndetje, unë jam Silva Ginsburg dhe jetoj në Singapor. Jam këtu për të ndarë mendimin tim për botën se si u ndihmova nga Dr. White me magjitë e tij të fuqishme për të rikthyer të dashurin tim i cili më la pas dore dhe u nda me mua në 2 vitet e fundit e gjysmë. Nuk mund të them shumë sepse me të vërtetë nuk di si të shprehem tani sepse jam i mbingarkuar, por vërtet dua ta vlerësoj dhe falënderoj Dr. White për ndershmërinë dhe punën e tij të dhembshur në jetën time. Faleminderit shumë. Kushdo që e lexon këtë dhe që ka nevojë për shërbimin e tij mund të kontaktojë me të përmes numrit të tij WhatsApp në:
    +17168691327
    ose me email në:
    wightmagicmaster@gmail.com

    ResponderEliminar
  9. Dua ta vlerësoj Dr Bardhën për rivendosjen e martesës sime me magji pas 1 viti ndarje me gruan time, me ndihmën e magjistarit të madh Dr.
    BARDHA gruaja ime kthehet në shtëpi dhe tani jemi së bashku për fat të mirë, edhe një herë falë Dr Bardhë Ai shëron gjithashtu të gjitha llojet e sëmundjeve dhe të tilla si
    1 DREJTSIA E DASHURIS
    2 FITO EX Prapa
    3 FRUTA E BOMBS
    4 DREJTSIA E PROMOVIMIT
    5 DREJTSIA E MBROJTJES
    6 DREJTSIA E BIZNESIT
    7 DREJTSIA E MIR E PUNS
    8 HIV AIDS
    JUANIA E LOTIS DHE DREJTIMI I RASTIT GJYKAT ContactS Kontaktoni atë për ndihmën tuaj përmes:
    WHATSAPP:
    +17168691327.
    Email: wightmagicmaster@gmail.com

    ResponderEliminar
  10. Iubitul meu a început să iasă cu alte fete și să-mi arate dragoste rece, de mai multe ori amenință să se despartă de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre aventura lui cu alte fete, am fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu a spus eu despre un jucător de vrăji pe internet Dr. Ilekhojie care ajută oamenii cu relația lor și problema căsătoriei prin puterile dragostei Vrăjile, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să încerc, Când l-am contactat, mi-a spus mie tot ce trebuia să fac și am făcut și el m-a ajutat să arunc o vraja de reconciliere și în termen de 28 de ore iubitul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu fete și este cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat.

    Iată contactul lui ..
    SUNĂ / WHATSAPP: +2348147400259
    E-MAIL: (gethelp05@gmail.com

    ResponderEliminar
  11. După ce soțul meu m-a părăsit pentru amanta lui timp de 3 luni. Nu am crezut niciodată în vrăji până când prietenul meu nu mi-a făcut cunoștință cu el. La început, am fost sceptic în privința lui, pentru că am auzit multe despre falsele vrăjitoare, dar mi-am lăsat îndoielile în spate, pentru că eram disperat să-l recuperez pe soțul meu și am făcut în conformitate cu ceea ce mi-a spus să fac. Acum, soțul meu s-a întors la doar 48 de ore de la contactarea lui. Trăiesc din nou fericit cu soțul meu după 6 luni de divorț și nu mă voi odihni până când nu va fi cunoscut în toată lumea. De asemenea, este specializat în vindecări pentru orice boală, vrăji de protecție, vrăji de loterie, vrăji de înălțime E.T.C. Conectați-vă cu Doctorul Ilekhojie acum, e-mailul său este (gethelp05@gmail.com) Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +234 (81) 47400-259

    ResponderEliminar

  12. Ți-a părăsit soțul sau soția viața fără nicio explicație bună care să te facă confuz și să-i dorești înapoi în viața ta? Dr. Ilekhojie este omul potrivit pentru această slujbă, este un puternic jucător de vrăji binecuvântat de strămoșii săi și acceptat de zei ca purtător de cuvânt pe pământ, Dr. Ilekhojie mă ajută să-mi salvez casa spartă aducându-mi înapoi soțul la mine cu vraja sa puternică . Eu și soțul meu am fost separați 9 luni fără comunicare, dar cu vraja exprimată de Dr. Ilekhojie, el s-a întors și suntem din nou o familie fericită. Contactați doctorul Ilekhojie dacă vă confruntați cu orice fel de probleme de viață și aveți nevoie de o soluție rapidă. Viber sau Whatsapp: (+2348147400259 sau e-mail: (gethelp05@gmail.com)

    ResponderEliminar
  13. Când aveam nevoie de bani, am intrat pe web și am găsit un creditor uimitor care mi-a adus bani în aproximativ trei zile, apoi după aproximativ un an am fost contactat chiar și cu o altă ofertă uimitoare, mai mulți bani la o rată a dobânzii excelentă. Sunt client de mai bine de 2 ani și am putut să-mi trimit copiii la facultate și am început o nouă afacere, care mi-a îmbunătățit ratingul de credit. De asemenea, am putut să am grijă de unele situații de urgență neprevăzute. Oamenii pe care i-am întâlnit au fost foarte politicoși, amabili și au vrut să mă ajute cât mai repede posibil. Mi-au explicat totul clar și mi-au primit documentele prin e-mail în decurs de o oră. Au avut fondurile în contul meu în câteva zile. Aș recomanda cu încredere e-mailul de credit Pen Pen: (penfedcredit45@gmail.com)

    ResponderEliminar
  14. No podía creer que alguna vez volvería a unirme con mi ex amante, estaba tan traumatizado quedándome solo sin un cuerpo para estar a mi lado y estar conmigo, pero tuve tanta suerte un día determinado de encontrarme con esto. El poderoso lanzador de hechizos Dr. Wight, después de contarle sobre mi situación, hizo todo lo humanamente posible para que mi amante regresara a mí, de hecho, después de lanzar el hechizo, mi ex amante regresó a mí en menos de 48 horas, mi ex amante vino De vuelta rogándome que nunca más me dejará, 3 meses después nos comprometimos y nos casamos, si estás pasando por esta misma situación contacta al Dr. Wight, en su correo electrónico: wightmagicmaster@gmail.com. muchas gracias señor por devolverme a mi ex-amante, su correo electrónico: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

    ResponderEliminar
  15. Căutați liniștea în viața voastră, v-ați săturat să treceți prin traume nedorite în viața conjugală. Dr. Egwali este aici doar pentru a ajuta la rezolvarea haosului și a readuce pacea nesfârșită în casa ta. Totul depinde de nivelul tău de pozitivitate și, de asemenea, de cât de hotărât ești să aduci schimbări în viața ta, pentru că amândoi contează în această linie de datorie, el a salvat o mulțime și eu sunt unul dintre ei .. Vorbește cu el astăzi și ai nenumărate motive să zâmbesc din nou .. Whatsapp / +2348122948392
    Trimiteți un e-mail / dregwalispellbinder@gmail.com

    ResponderEliminar
  16. No podía creer que alguna vez volvería a unirme con mi ex amante, estaba tan traumatizado quedándome solo sin un cuerpo para estar a mi lado y estar conmigo, pero tuve tanta suerte un día determinado de encontrarme con esto. El poderoso lanzador de hechizos Dr. Wight, después de contarle sobre mi situación, hizo todo lo humanamente posible para que mi amante volviera a mí, de hecho, después de lanzar el hechizo, mi ex amante regresó a mí en menos de 48 horas, mi ex amante vino De vuelta rogándome que nunca me dejará de nuevo, 3 meses después nos comprometimos y nos casamos, si estás pasando por esta misma situación contacta al Dr. Wight, en su correo electrónico: wightmagicmaster@gmail.com. muchas gracias señor por devolverme a mi ex-amante, su correo electrónico: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

    ResponderEliminar
  17. Quiero que el mundo sepa sobre la doctora Dawn Acuña la gran lanzadora de hechizos que me trajo a mi esposo cuando pensé que toda esperanza estaba perdida. La doctora Dawn Acuña usó su poderoso hechizo para poner una sonrisa en mi rostro al traer de vuelta a mi hombre con su hechizo, al principio pensé que estaba soñando cuando mi esposo regresó de rodillas rogándome que lo perdonara y lo aceptara. Incluso desde entonces él me ama más de lo que esperaba, entonces me hice un voto a mí mismo de que le haré saber al mundo sobre la Doctora Dawn Acuña porque es una enviada de Dios. ¿Tienes problemas en tu relación? ¿Tu pareja rompió contigo y todavía lo amas y lo quieres de vuelta? ¿Tiene problemas con sus finanzas? o necesita ayuda de cualquier tipo, entonces contacte a la Doctora Dawn Acuña hoy para que le garantice al 100% que ella lo ayudará tal como ella me ayudó a mí: {dawnacuna314@gmail.com}
    WhatsApp: +2348032246310

    ResponderEliminar
  18. Loteria este ceva ce majoritatea oamenilor din lume doresc să câștige, nu doar câștigând la loterie, dar vor să câștige mare, am jucat la loterie de câțiva ani acum, dar nu am câștigat mare, personal întotdeauna cred că există ceva în spatele tuturor câștigătorilor care câștigă mereu mari, pentru că intensitatea mea îmi spune întotdeauna că fiecare lucru este posibil, reușesc să iau legătura cu unul dintre cei mai mari câștigători de loterie din Marea Britanie, l-am întrebat despre succes, și m-a referit la un foarte puternic jucător de vrajă, Dr. Prince, el este într-adevăr un om grozav căruia i-am explicat, fără detalii ascunse, (chiar vreau să câștig loteria atât de rău), a pus-o la treabă și a scris o scrisoare de câteva zile Numere care nu dau greș niciodată, aceste numere au fost cele pe care le-am jucat și am câștigat £ 3,000000,00, 3 milioane de lire sterline, este binecuvântat, și tu poți să-ți schimbi viața și cu ajutorul lui, contactează e-mail: obinnaspelltemple@yahoo.com
    WhatsApp el: +18488416266

    ResponderEliminar
  19. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei timp de peste 6 luni, toată speranța s-a pierdut. Am crezut că nu mă voi mai întâlni niciodată cu soțul meu pentru că m-a blocat pe toate rețelele de socializare pe care le puteam folosi pentru a ajunge la el. Acest lucru m-a lăsat trist și cu inima frântă până l-am întâlnit pe Dr. Dawn. Acum, i-am explicat totul și ea mi-a promis că totul va fi bine în 3 zile, spre surprinderea mea, soțul meu a sunat și a început să cerșească la 3 zile după vrajă, acum soțul meu s-a întors acasă și mă tratează foarte bine și noi trăiți fericiți împreună acum, contactați-o pentru ajutor:
    *dacă vrei celor dragi.
    *daca vrei sa ramai insarcinata.
    *dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *dacă vrei o putere spirituală.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com {+2348032246310}

    ResponderEliminar
  20. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    ResponderEliminar
  21. Când l-am găsit pe doctorul Ilekhojie, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe Dr. Ilekhojie și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce a dorit, a efectuat un ritual de reconciliere pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut ritualul, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce tocmai m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ilekhojie, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu căldură Dr. Ilekhojie oricui are nevoie de ajutor. Aici adresa lui de e-mail; gethelp05@gmail.com Număr WhatsApp: +2348147400259

    ResponderEliminar
  22. Eu și soțul meu suntem căsătoriți de aproximativ 7 ani. Eram fericiți căsătoriți și aveam doi copii. Acum 3 luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu se vede cu cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai păsa de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce răsfoiam pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera că Dr Ilekhojie poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Așa că am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a făcut un ritual de împăcare. Două zile mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și mi-a promis că nu va mai face asta niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Familia mea și cu mine trăim din nou fericiți împreună.. Toate mulțumim doctorului Ilekhojie. Vă sugerez să-l contactați. El vă va rezolva toate problemele de căsătorie sau relație. Număr WhatsApp: +2348147400259 Email; gethelp05@gmail.com

    ResponderEliminar
  23. Nu am multe de spus acum, decât să-i mulțumesc doctorului Ilekhojie pentru că m-a salvat pe mine și pe familia mea din sărăcie. Îmi place să joc la loterie, dar să câștig la mare este întotdeauna problema pentru mine. Nu voi uita niciodată ziua în care am intrat în contact cu Dr. Ilekhojie, a cărui vrajă la loterie m-a făcut un câștigător de 880.000.00 de mii de dolari doar dându-mi numere câștigătoare sigure în 3 zile pentru a juca la loterie după ce a pregătit vraja de loterie pentru mine. Situația mea financiară s-a schimbat definitiv și am început să-mi trăiesc viața de vis după 5 ani de joc la loterie. Mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că sunt foarte recunoscător pentru tot ce ai făcut pentru mine și familia mea. Îi puteți suna sau trimite un mesaj prin WhatsApp cu +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com pentru mai multe informații despre Dr Ilekhojie

    ResponderEliminar
  24. Acesta este pentru toți cei care încă le pasă să-și recapete fostul. Vă scriu pentru a aprecia munca bună a Dr. Ilekhojie care m-a ajutat recent, nu am putut să nasc din cauza PCOS, am fost atât de devastată, încât soțul meu m-a părăsit apoi pentru o altă femeie timp de aproape 1 an. Am plâns mult și chiar am încercat să mă sinucid. După ce am văzut un comentariu al unei femei pe internet care mărturisea despre modul în care a fost ajutată de doctorul Ilekhojie, am decis să-l contactez pentru ajutor, deoarece tot ce îmi doream era să-mi aduc soțul înapoi și să mă asigur că am un copil cu Soțul meu. Dr Ilekhojie mi-a dat ierburi și m-a reunit cu soțul meu. Astăzi sunt însărcinată într-o lună și suntem din nou împreună și fericiți. Ai nevoie de ajutor în relația ta, cum ar fi să-ți întorci soțul sau să te vindeci de vreo boală, E.T.C. Contactați Dr. Ilekhojie și obțineți rezultate pozitive.
    E-mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    ResponderEliminar
  25. Vreau doar să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut de-a lungul anilor. Povestea mea despre cum am câștigat la loteria Powerball de 45,4 milioane de dolari este o poveste. Joc bilete Powerball de 3 ani de când am împlinit 25 de ani. Primul meu bilet l-am cumpărat de ziua mea de 25 de ani. M-am simțit foarte norocos în acea zi pentru că l-am contactat pe Dr. Ilekhojie pentru a mă ajuta cu numerele câștigătoare ale Powerball. Chiar am avut acel sentiment minunat că m-am uitat la camera dorind să-i fac cu ochiul. Am făcut doar o mică parte din asta și am avut încredere în el. Mi-a dat numerele după ce am jucat alte câteva bilete împreună cu el pentru 25 de dolari. Mi-am verificat biletul după ce câștigurile au venit online și am văzut că numerele erau corecte, inclusiv jocul de putere. Am țipat 15 minute pentru că mi s-a părut ca un vis. Câștigasem 6,4 milioane de dolari. Mulțumesc Dr Ilekhojie Ei bine, e-mailul lui este gethelp05@gmail.com și îl puteți suna sau pe Whatsapp la +2348147400259

    ResponderEliminar
  26. Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei pentru o femeie mai în vârstă. Nu a fost atât de ușor pentru mine.. Îmi iubesc atât de mult soțul și nu mi-am pierdut speranța și m-am tot rugat și Dumnezeu în sfârșit mi-a răspuns rugăciunilor... am căutat online ajutor pentru a mă uni pe mine și pe soțul meu pentru că am văzut așa ceva multe mărturii despre modul în care Dr. Ilekhojie a ajutat atât de mulți oameni online și am decis să-i testez... L-am contactat și i-am explicat și m-a asigurat că soțul meu încă mă iubește și este manipulat. Așa că m-a ajutat să scot mantia din ochii soților mei și a revenit la vechiul său sine și a devenit un tată și un soț responsabil. Dacă casa ta se prăbușește sau ai probleme cu partenerul tău, contactează-l pe Dr. Ilekhojie E-mail: gethelp05@gmail.com sau Sună-l +2348147400259

    ResponderEliminar
  27. Acest mare om spiritual puternic mi-a redat tristețea la fericire. Soțul meu tocmai s-a trezit și a decis că căsătoria noastră s-a încheiat. De câteva luni, Roger și cu mine nu mergem bine pentru că avea o aventură cu asistentul său la serviciu. Mi-am iubit atât de mult soțul și am decis să rămân și să lucrez la căsnicia noastră. În scurt timp, Roger a încetat să mai vină acasă și prietenul lui apropiat mi-a spus că are un alt apartament în care locuiește cu ea. Am fost rănită și am continuat să caut ajutor pentru că Roger era diferit de bărbatul cu care m-am căsătorit acum 10 ani. Din fericire, l-am găsit pe doctorul Ilekhojie care mi-a promis că-mi va întoarce soțul înapoi. A făcut o vrajă de reconciliere care l-a întors pe Rogers înapoi și acum suntem amândoi din nou fericiți cu băieții noștri. Dacă aveți probleme ca ale mele, trimiteți un e-mail Dr. Ilekhojie (gethelp05@gmail.com) sau contactați-l pe Whatsapp/Viber +2348147400259

    ResponderEliminar
  28. This great powerful spiritual man restored my sorrow to happiness. My husband just woke up and decided our marriage was over. For a few months now, Roger and i have not been going well because he was having an affair with his assistant at work. I loved my husband so much and decided to stay and work on our marriage. In a short time, Roger stopped coming home and his close friend told me he has another apartment where he live with her. I was hurt and went on seeking for help because Roger was different from the man i married 10 years ago. Luckily, i found Dr Ilekhojie who promised to return my husband back to me. He performed a reconciliation spell which returned Rogers back and now we are both happy again with our boys. If you have issues like mine, send Dr Ilekhojie an Email (gethelp05@gmail.com) or contact him on Whatsapp/Viber (+2348147400259)

    ResponderEliminar
  29. Logodnicul meu s-a despărțit de mine săptămâna trecută și am fost atât de trist, nu mâncam și nu vorbeam cu nimeni, plângeam mult, eram atât de deprimat și stresat încât am ajuns la spital din cauza tuturor. stresul și depresia. Într-o zi, în timp ce căutam online pentru a obține sfaturi despre dragoste, pentru că îl iubesc și îmi pasă profund de el și vreau doar să fim din nou împreună ca un cuplu. Am găsit un bărbat puternic pe nume Ilekhojie care a rezolvat atât de multe probleme de relație... așa că l-am contactat și i-am explicat totul, apoi doctorul Ilekhojie mi-a spus că se va întoarce la mine în 48 de ore după ce mă va ajuta cu o vrajă de reconciliere. A funcționat perfect așa cum a promis și David s-a întors și a început să-mi ceară să-l accept înapoi. Sunt atât de fericit acum că Dr Ilekhojie a făcut ceea ce a promis. Contactați-l pe Dr. Ilekhohjie, deoarece este 100% garantat și eficient. Trimiteți-i un e-mail la [gethelp05@gmail.com] WhatsApp +2348147400259

    ResponderEliminar
  30. Când l-am găsit pe doctorul Ilekhojie, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu soț. M-a părăsit pentru o altă femeie și am rămas în întuneric. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. Tocmai m-a părăsit după 6 ani de căsnicie fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr. Ilekhojie prin e-mailul său și a efectuat o vrajă de reconciliere pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. În mai puțin de 48 de ore după ce a făcut această vrajă, soțul meu a început să mă sune și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce tocmai m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Relația noastră este acum puternică și stabilă. Vă mulțumesc domnule pentru munca pe care ați făcut-o pentru mine. Tu ești Dumnezeu trimis pentru a restabili căsătoria și relația rupte. Îl recomand cu căldură pe Dr. Ilekhojie oricui are nevoie de ajutor. E-mailul lui: gethelp05@gmail.com De asemenea, îl puteți pe Whatsapp la +2348147400259

    ResponderEliminar
  31. Marele doctor Ilekhojie despre care toată lumea a vorbit pe internet m-a ajutat și cu vraja lui de reconciliere de săptămâna trecută, miercuri. Mi-a restabilit relația ruptă și mi-a adus fostul înapoi la mine. Am fost cu inima zdrobită în ultimele 6 luni după ce iubitul meu s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut online despre Dr. Ilekhojie, am fost foarte încântat să-l contactez. Mi-a spus ce trebuie să fac și a efectuat vraja de reconciliere și în 48 de ore, Andy s-a întors și a început să-și ceară iertare. Vreau să-l apreciez pe Dr. Ilekhojie pentru marele său ajutor. În cazul în care aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta și prin e-mail: gethelp05@gmail.com/ Sun sau Whatsapp +2348147400259

    ResponderEliminar
  32. Am încercat diferite vrăjitori.. Unii dintre ei nu mi-au răspuns niciodată după ce am plătit și au fost escroci evidenti, unii chiar au funcționat pentru mine, dar din anumite motive nu a funcționat. Apoi am văzut un videoclip pe you-tube cu o persoană care spunea că a avut rezultate cu Dr Ilekhojie. În ciuda suspiciunilor și a tot ceea ce trecusem, mi-a arătat cu adevărat că este autentic. Să am încredere în el este probabil cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată în viață, deoarece fostul meu soț s-a întors la trei zile după ce Dr Ilekhojie a efectuat o vrajă de reuniune. Mi-am petrecut mult timp dorindu-mi să mai pot avea o șansă cu soțul meu, iar doctorul Ilekhojie m-a ajutat să fac asta și acum suntem fericiți împreună. Luați legătura cu Dr Ilekhojie dacă aveți nevoie de ajutor similar cu al meu. Sună-l la +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    ResponderEliminar
  33. Ne-am împăcat recent, deși a fost greu. A trecut mai bine de o lună și totul pare că a revenit la normal. El a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care a durat aproape 2 ani înainte să ne despărțim s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem înainte – și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător sunt Ilekhojie! Este ca și cum am redescoperit în sfârșit acele lucruri unul despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate îngrijorările și stresul au dispărut pur și simplu. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că mi-ai salvat Căsnicia ruptă și mi-ai adus soțul înapoi la mine!”. Eu și soțul meu trăim din nou fericiți împreună.. Toate datorită lui Ilekhojie. E-mailul lui. E-mail: (gethelp05@gmail.com) Sunați sau Whatsapp +2348147400259

    ResponderEliminar
  34. Am fost plătit cu 40 de euro pe oră la serviciu și a fost o muncă stresantă, căutam online un loc de muncă mai bun când am văzut mărturii despre cum Dr Ilekhojie a ajutat oamenii cu vraja lui să câștige la loterie. Nu am jucat până acum la loterie, așa că m-am întrebat cum funcționează, am vorbit cu Dr Ilekhojie prin mesaj text: +2348147400259, cerând ajutor pentru a câștiga și jocul de loterie. Mi-a răspuns și mi-a cerut numele și poza, a spus că este necesar să efectueze vraja. Am făcut cum mi-a spus el și articolele au fost cumpărate pentru a efectua vraja, după vrajă mi-a dat un număr de loterie și un site web care i-a fost dezvăluit. Am jucat numerele de la loterie și două zile mai târziu am primit un e-mail în care am câștigat 11 milioane de dolari (11.000.000). Am crezut că este o glumă, dar iată că am fost plătit fără stres. Dr Ilekhojie este un psihic grozav, alături de mine, mulțumesc prin mesaj text/apel: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    ResponderEliminar
  35. Am fost plătit cu 40 de euro pe oră la serviciu și a fost o meserie stresantă, căutam online un loc de muncă mai bun când am văzut mărturii despre cum Dr Ilekhojie a ajutat oamenii cu vraja lui să câștige la loterie. Nu am jucat până acum la loterie, așa că m-am întrebat cum funcționează, am vorbit cu Dr. Ilekhojie prin mesaj text: +2348147400259, cerând ajutor pentru a câștiga și jocul de loterie. Mi-a răspuns și mi-a cerut numele și poza, a spus că este necesar să efectueze vraja. Am făcut cum mi-a spus el și articolele au fost cumpărate pentru a efectua vraja, după vrajă mi-a dat un număr de loterie și un site web care i-a fost dezvăluit. Am jucat numerele de la loterie și două zile mai târziu am primit un e-mail în care am câștigat 11 milioane de dolari (11.000.000). Am crezut că este o glumă, dar iată că am fost plătit fără stres. Dr Ilekhojie este un psihic grozav, alături de mine, mulțumesc prin mesaj text/apel: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com)

    ResponderEliminar
  36. Eram atât de confuză și devastată când soțul meu m-a lăsat fără un cuvânt, aveam nevoie disperată de el înapoi pentru că îl iubeam atât de mult. Așa că o prietenă de-a mea mi-a prezentat acest bărbat puternic care l-a făcut pe soțul ei să se întoarcă acasă după 5 luni de despărțire, așa că l-am contactat și mi-a promit că în mai puțin de 72 de ore Axel se va întoarce la mine. După ce am făcut tot ce mi-a cerut, soțul meu, care refuzase să vorbească cu mine, a sunat și a început să plângă că a făcut o greșeală plecând de acasă. Eram fericit pentru că eu și Axel suntem împreună de când eram copii și plecarea ne-a rănit pe amândoi. Acum sunt fericit pentru că s-a întors acasă și totul este perfect. Dacă aveți vreo problemă în relație, vă voi sfătui să contactați Dr. Ilekhojie și să obțineți rezultate sincere. Mai jos sunt datele lui de contact, trimiteți-i un mesaj pe WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

    ResponderEliminar
  37. MAGIA ALBA ESTE UN SALVATOR AL VIEII SI TE ASIGUR DE ASTA.
    Mă numesc Maria Popescu și sunt aici să mă alătur multor oameni de aici pentru a-i mulțumi MAGIEI ALBE pentru ajutorul și gesturile amabile față de mine. Am avut o experiență îngrozitoare trecând prin dureri de inimă cu soțul meu. M-a părăsit și am fost devastată și nu am găsit niciun ajutor de care aveam nevoie pentru a-l recupera. La un moment dat am fost deprimat până am dat peste pagini în care oamenii au mărturisit despre cum i-a ajutat MAGIA ALBĂ. L-am contactat și nu a ezitat niciodată să mă ajute. Nu numai că mi-am recuperat soțul după 48 de ore, dar dragostea și fericirea mi-au fost restaurate mai bine ca niciodată. MAGIA ALBĂ este o personalitate uimitoare și nu-i pot mulțumi suficient pentru serviciul său altruist față de umanitate. contactați-l acum prin e-mail:
    { findritualforlife@gmail.com }
    Whatsapp: +2349046229159
    +3550685677099

    ResponderEliminar
  38. Casa mea a fost plină de nesfârșite probleme și mizerie care au dus la divorțul pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a prăbușit și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost atât de greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea a plâns mereu dorindu-și tatăl înapoi. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să îl contactez pe DR DAWN după ce am văzut atât de multe remarci bune despre munca lui. M-a asigurat că mă împac pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de reconciliere pe care a făcut-o. Sunt bucuros să vă spun tuturor că am obținut rezultatul dorit după 2 zile și dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am revenit împreună și cred că va fi pentru totdeauna pentru noi și toate mulțumim lui DR DAWN pentru că a făcut atât de mult pentru a-mi salva familia. . Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că contactează-l acum dacă și tu ai nevoie de ajutor. e-mail-i acum prin: ( dawnacuna314@gmail.com ) Whatsapp: +3550685677099 / +2349046229159 Acest comentariu de apreciere vine de la Julia Lorenzo.

    ResponderEliminar
  39. Dm on whatsapp for your hookup and sugar mummy connection
    Dm with your location
    Spec
    Time needed
    09063711636

    ResponderEliminar
  40. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    ResponderEliminar
  41. Salutari
    După atâția ani de joc la loterie, mi-a fost greu să câștig, lucrurile au fost grele pentru mine, așa că am decis să discut despre asta cu prietena mea care mă ajută, ea mi-a povestit despre experiența ei cu Dr. Ajayi, care a ajutat-o să să-și aducă înapoi soțul, care a părăsit-o să se căsătorească cu o altă soție, lăsând-o cu patru copii să sufere singură, mi-a povestit în continuare cum l-a întâlnit pe Dr. Ajayi online. Am fost foarte impresionat să aud povestea ei, așa că i-am spus despre norocul meu în loterie Și ea mi-a prezentat Dr. Ajayi după toate ședințele mele cu Dr. Ajayi, după o săptămână am decis să încerc din nou. Nu pot să cred că am câștigat atât de mult încât nu mi-aș putea crede niciodată. Toate datorită Dr. Ajayi sunt trăiesc acum viața de vis. îl puteți contacta pe Dr. Ajayi pe Whatsapp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru ajutor.

    ResponderEliminar
  42. Ești îndrăgostit de cineva și el/ea nu-ți răspund gestul, ești frustrat din cauza unei despărțiri, atunci poți folosi asta pentru a atrage acel iubit înapoi în viața ta. Îți readuce fostul înapoi și ajută la rezolvarea căsniciilor rupte. Viața este prea scurtă pentru a fi nefericit. Gandeste-te la asta. Meriți cea mai mare fericire și dragoste, Dr. DAWN mi-a restabilit căsnicia și poate face același lucru pentru tine.

    Notă: acesta este total inofensiv și nu are efecte secundare, contactați Dr DAWN,
    dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    ResponderEliminar
  43. Aceasta este mărturia mea despre munca bună a Dr. Ayo care m-a ajutat... Sunt Ann Earnis din Carolina de Nord, SUA. Și îmi pare rău că am pus asta pe net, dar va trebui, de către acest cel mai bun vrăjitor din lume care l-a adus înapoi pe soțul meu care m-a lăsat afară în ultimii 3 ani, în cele din urmă l-am întâlnit pe acest om pe un site de blog postat de unul dintre clienții lui pentru ajutor, i-am explicat totul și mi-a spus despre un vrăjitor despre care auzise și mi-a dat o adresă de e-mail pentru a-i scrie vrăjitorului să-i spun problemele mele. În doar 1 zi, soțul meu s-a întors la mine. Vreau doar să-i mulțumesc acestui vrăjitor sincer și sincer, domnule, tot ce mi-ați spus s-a întâmplat și vă mulțumesc domnule. Vă rog, vreau să spun tuturor celor care caută orice soluție la problema lor, vă sfătuiesc să consultați acest vrăjitor, el este real, este puternic și orice va spune vrăjitorul este ceea ce se va întâmpla, pentru că tot ceea ce vrăjitorul mi-a spus că s-a întâmplat. Îl puteți contacta pe: direct pe whats-app +2347055691377 sau e-mail:drayospell@gmail.com

    ResponderEliminar
  44. La fel ca mulți alți oameni, îi mulțumesc călduros doctorului Isikolo pentru ajutorul și soluționarea problemelor mele. Am fost orbit de gelozie și nesiguranțe și a creat haos în relația mea cu logodnicul meu și el nu a putut rezista necazurilor mele și m-a părăsit. După ce mi-am dat seama că am mers prea departe cu tot ce-i făceam greșit doar pentru ca el să se mute în alt oraș și am pierdut toate mijloacele de a încerca să-l ajung și să-mi cer scuze. În acest moment, știam că am nevoie de ajutor pentru a-l recupera, așa că a trebuit să-l contactez pe Dr. Isikolo. S-a arătat foarte îngrijorat și i-am spus totul și am fost de acord că sunt de vină și m-a asigurat că îl voi recupera și că îi voi restabili dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit. Așa cum am promis, după 48 de ore, Jessie m-a sunat și mi-am cerut scuze pentru tot și m-a invitat ca să ne putem înțelege și să fim din nou împreună. Îți mulțumesc Dr. Isikolo pentru tot și pentru sinceritatea ta în a ajuta oamenii. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    ResponderEliminar
  45. Soțul meu m-a lăsat cu doi copii, m-am simțit groaznic și aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost emoționat în tot acest timp pentru că copiii m-au tot întrebat unde este tata. Mulțumesc Dr. Ayo pe care l-am cunoscut pe facebook, care l-a adus pe soțul meu acasă și a restabilit pacea între noi. Într-o zi fidelă în timp ce navigam pe internet am dat peste câteva mărturii despre Dr. Ayo și am simțit imediat nevoia să-i cer ajutor și mă bucur acum că totul mi-a ieșit bine până la urmă. Soțul meu este acasă acum cu copiii mei și nu a mai fost niciodată atât de multă dragoste și bucurie în casa mea până acum. Aveți probleme similare, spuneți-mă dacă vă pot ajuta. Contactați Dr. Ayo E-mail: drayospell@gmail.com sau sunați la +2347055691377

    ResponderEliminar
  46. Soțul meu m-a lăsat cu doi copii, m-am simțit groaznic și aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost emoționat în tot acest timp pentru că copiii m-au tot întrebat unde este tata. Mulțumesc Dr. DAWN, pe care l-am cunoscut pe facebook care mi-a adus soțul acasă și a restabilit pacea între noi. Într-o zi fidelă în timp ce navigam pe internet am dat peste câteva mărturii despre Dr. DAWN și am simțit imediat nevoia să-i cer ajutor și acum mă bucur că mi-a ieșit totul până la urmă. Soțul meu este acasă acum cu copiii mei și nu a mai fost niciodată atât de multă dragoste și bucurie în casa mea până acum. Dacă aveți probleme similare,

    *Daca vrei sa ramai insarcinata.

    *Dacă vrei să restabilești pacea și fericirea în căsnicia sau relația ta.

    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.

    *Dacă vrei să oprești ghinionul sau ai nevoie de ritual pentru a prospera.
    Contactați Dr. DAWN, cu siguranță vă va ajuta,
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    WhatsApp: +2349046229159

    ResponderEliminar
  47. Voi continua să-i mulțumesc Dr. Ayo pentru că m-a ajutat să-mi refac și să-mi reunesc casa distrusă cu puterile sale speciale. Înainte să dau de Dr Ayo, am întâlnit pe internet o mulțime de vrăjitori falși care m-au înșelat și m-au înșelat cu banii mei. Dar când l-am întâlnit pe Dr. Ayo, el mi-a rezolvat toate problemele aducându-mi înapoi la mine soțul meu, care m-a părăsit de 2 ani. Dr Ayo este un adevărat vrăjitor care vă poate ajuta să vă rezolvați toate problemele. M-a ajutat în diverse moduri și vă îndemn acum să îl contactați pe whatsapp: +2347055691377. îl puteți contacta și pe e-mailul său: drayospell@gmail.com. Cuvintele nu pot explica cât de fericit sunt acum și cât de bine a făcut Dr. Ayo. Contactează-l și te va ajuta să-ți rezolvi toate problemele.

    ResponderEliminar
  48. Eram atât de confuză și devastată când soțul meu m-a lăsat fără un cuvânt, aveam nevoie disperată de el înapoi pentru că l-am iubit atât de mult. Așa că o prietenă de-a mea mi-a făcut cunoștință cu dr. Ilekhojie, care odată a împăcat-o pe ea și pe iubitul ei. Am vorbit direct cu doctorul care m-a asigurat de împăcarea cu soțul meu după ce se face un ritual pentru a ne restabili conexiunea pierdută. Exact 3 nopți mai târziu, soțul meu s-a întors brusc acasă și a început să plângă și să-și ceară iertare și să spună cât de mult i-am fost dor de mine și de copiii noștri. L-am acceptat înapoi și acum suntem o familie fericită de atunci. Dacă aveți vreo problemă în relație, vă sfătuiesc să îl contactați.
    WhatsApp: +2348147400259
    Sună: +2348147400259
    E-mail: (gethelp05@gmail.com)

    ResponderEliminar
  49. Da, este adevărat că DR ISIKOLO este cel mai bun vrăjitor de oriunde. Numele meu este Anna Vlădescu și am fost client pentru DR ISIKOLO și trebuie să vă spun că este un adevărat vrăjitor. Când am contactat acest vrăjitor, iubitul meu m-a părăsit timp de 2 ani și mereu mi-am dorit să-l înapoieze. L-am întâlnit pe DR ISIKOLO pentru a mă ajuta acum aproximativ o lună și am reluat legătura cu iubitul meu. Când fostul meu iubit m-a părăsit, a fost tulburare și asta a devenit un dezastru pentru mine că am avut o traumă fiziologică și familia mea era foarte îngrijorată de sănătatea mea. După 2 ani, l-am cunoscut și pe DR ISIKOLO printr-o mărturie și mi-a spus să mă liniștesc că indiferent care ar fi problema, el este bine și gata să mă ajute și dragostea pe care am împărtășit-o amândoi va fi restabilită. Doar în 2 zile, fostul meu m-a sunat și a vrut să ne întâlnim. Am fost de acord și m-am pregătit să mă întâlnesc cu el și mi-a spus că s-a simțit vinovat pentru ceea ce a făcut și că mă dorea înapoi. Îi mulțumesc lui DR ISIKOLO pentru ajutorul său sincer și îl voi recomanda oricui are nevoie de un vrăjitor. Contactați-l pentru a vă ajuta și rapid la e-mailul lui E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com, De asemenea, puteți să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    ResponderEliminar
  50. Este un privilegiu să împărtășesc lumii această mărturie miraculoasă. Soțul meu a divorțat de mine în urmă cu patru luni și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet despre cum aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit mărturisitori grozavi despre DR WALE, care a fost progresist cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată, DR WALE mi-a spus că îmi va pregăti o vrajă care să-mi aducă înapoi soțul. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. La trei zile după, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, trăim în pace. S-a întors acum cu multă dragoste și grijă. Astăzi sunt bucuros să vă anunț că acest vrăjitor are puterile de a aduce iubiți înapoi și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și nu există nimic ca să fii cu bărbatul pe care-l iubești. Îl voi recomanda cu căldură pe DR WALE oricărei persoane care are nevoie de ajutor. daca ai vreo problema contacteaza DR WALE, iti ofer 100% garantie ca te va ajuta!!. Contactați DR WALE prin.WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU drwalespellhome@gmail.com SAU
    WhatsApp +2347054019402

    ResponderEliminar
  51. ÎL AM ÎNAPOI pe fostul meu CU SOLUȚIA DE LA DR ISIKOLO
    Am intrat în contact cu DR ISIKOLO printr-o mărturie scrisă despre el și, de asemenea, am întâlnit multe mărturii despre modul în care îi ajută pe alții cu viața lor. Să te întorci cu un fost este unul dintre cele mai intime sentimente pe care mulți oameni le-ar plăcea să le experimenteze, mai ales că acele amintiri cu fostul nostru ne întunecă mereu mintea când altcineva face unele dintre acele lucruri pe care le făcea fostul nostru. Am fost părinte singur timp de aproape 6 ani și, deși fostul meu soț era departe de copiii mei, încă îmi doresc să se întoarcă într-o zi la mine. Acest vrăjitor pe care l-am întâlnit, cunoscut sub numele de DR ISIKOLO, m-a ajutat cu dorințele mele și sunt bucuros să spun că m-am întors cu fostul meu soț. Rezultatul s-a manifestat timp de 48 de ore, când m-a asigurat, iar dragostea și conexiunea pe care le-am împărtășit au fost restaurate uimitor. Dacă doriți să vă întoarceți cu succes cu fostul dvs., contactați acest mare doctor al iubirii prin WhatsApp: +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    ResponderEliminar
  52. Necrezut! Tocmai mi-am recăpătat soțul cu ajutorul unui vrăjitor de dragoste autentică, Dr Ayo. Numele meu este Logan și sunt din MS, SUA. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, după 17 ani de căsnicie. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi. Am făcut tot ce mi-a stat în putere să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o aveam pentru el și de dragul copiilor noștri frumoși, l-am implorat cu tot, i-am făcut promisiuni, dar el refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea, iar ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi. Nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj unui vrăjitor pe nume Preotul Odin, era un om uimitor și mai mult ca un tată pentru mine și a avut, de asemenea, recenzii bune de la toți oamenii pe care i-a ajutat, m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine după 48 de ore. a terminat de vraja. De asemenea, mi-a dat detalii despre tot ce avea nevoie pentru muncă și despre cum avea să facă vraja și, în mod surprinzător, 32 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. Voia să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el. Așa am început să trăim din nou fericiți împreună. Mulțumim doctorului Ayo. Dacă ești aici și iubitul tău te refuză sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum Dr. Ayo pentru ajutor.
    Iată contactul lui.. WhatsApp-i: +2347055691377
    Trimiteți-i un e-mail drayospell@gmail.com

    ResponderEliminar
  53. Sunt într-adevăr uimit de experiența miraculoasă și de minunile Dr. Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cât de minunat a ajutat oamenii din întreaga lume să-și restaureze iubiții pierduți. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferite persoane despre cum a ajutat să-și aducă fostul iubit înapoi. I-am spus despre soțul meu care m-a abandonat acum vreo 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam. Am fost nedumerit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc să mă asigur că se va ocupa de toate în doar 48 de ore. M-a asigurat că dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit vor fi restabilite, ceea ce sa întâmplat cu adevărat și am fost uimit. După a doua zi, soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocată, am luat apelul și nu mi-a venit să cred urechilor, chiar mă implora să-l iert și am știut că dragostea și fericirea au fost cu adevărat restaurate. contactați-l pe DR ISIKOLO pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj prin WhatsApp la: +2348133261196

    ResponderEliminar
  54. Am citit câteva mărturii despre un vrăjitor de dragoste ale doctorului Isikolo despre cum a ajutat mulți oameni să-și aducă înapoi foștii iubiți în 48 de ore. Sincer, mă gândeam doar dacă asta era real și dacă acest bărbat ar putea ajuta cu adevărat să-mi aducă înapoi iubitul pe care îl iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc foarte mult iubitul și suntem despărțiți de câteva luni, mi-a fost foarte dor de el. Am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera, dar nu am reușit. L-am contactat pe Dr. Isikolo și mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore, după ce voi respecta procedurile despre cum se face totul. Dr. Isikolo mi l-a dat să știe cât de mult l-am iubit și l-am dorit. Și a deschis ochii pentru a-și imagina cât de mult avem împreună. Fostul meu s-a întors la mine acum. În timp ce scriu această mărturie chiar acum, sunt cea mai fericită fată de pe pământ, iar eu și iubitul meu trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică ca niciodată. contactează-l și nu te va dezamăgi. de asemenea. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196

    ResponderEliminar
  55. Sunt atât de fericit să împărtășesc această mărturie fantastică a mea. Viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Mă văd în oglindă și mă pot zâmbi. Am încredere în mine și în abilitățile mele, pentru prima dată de mulți ani. Îmi am iubitul înapoi în viață cu ajutorul doctorului Isikolo. A spus scuze la 48 de ore după ce vraja a fost creată. A spus că și-a dat seama că nu și-a dorit niciodată să se despartă. nu se putea descurca cu bagajul emoțional pe care îl căram tot timpul. El a spus că a crezut că el este influența negativă asupra vieții mele și a considerat că este mai bine să plec. A spus că este greu să vorbesc despre trecut tot timpul. Ne-am iertat amândoi. Mi s-a spus că sunt luni distanță. Sunt dovada vie a ceea ce poate face DR ISIKOLO. Îți mulțumesc foarte mult Dr. Isikolo pentru lucrul minunat pe care l-ai făcut în relația mea. Sunt atât de fericit acum. Cu ajutorul tău am putut amândoi să ne vedem și să ne spunem adevărul unul altuia. Sunt foarte încântat să vă contactez și să inițiez toate acestea să se întâmple. Oricine are o problemă de relație poate contacta Dr. Isikolo prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îi poate trimite mesaj pe WhatsApp: +2348133261196

    ResponderEliminar
  56. Vrei să-ți aduci fostul înapoi? Am făcut-o cu Dr. Isikolo și fostul meu s-a întors la mine în 2 zile după ce mi-a spus că legătura de reuniune de dragoste a fost încheiată. Vreau ca toată lumea să-mi citească mărturia și să creadă într-un vrăjitor numit Dr Isikolo. Fosta mea iubită s-a despărțit de mine pentru că era sceptică și se îndoia că am alte femei, ceea ce nu a fost niciodată adevărat. ne-am certat despre asta în mod separat și totul s-a dovedit că ea a crezut percepțiile greșite despre mine și a plecat. Am contactat-o pe Dr. Isikolo după aproximativ 3 luni mai târziu și nici măcar nu mi-a mai răspuns la apelurile telefonice. Sunt foarte fericit acum că doctorul Isikolo mi-a adus-o înapoi. Când am contactat acest vrăjitor. Nu credeam că fostul meu se va întoarce după lupte și totul, dar doctorul Isikolo mi-a oferit o ușurare uriașă știind că logodnica mea s-a întors la mine și dragostea și fericirea dintre noi au fost restaurate și devenite permanente. Vreau ca toată lumea să creadă în acest vrăjitor și să-l contacteze pentru orice problemă. e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp: +2348133261196

    ResponderEliminar
  57. CONTACTAȚI DR ISIKOLO PENTRU SOLUȚII LA DRAGOSTEA ȘI PROBLEMELOR DVS. MARITALE. Examinați site-ul său (https://isikolotemple.com)
    Cu atât de multe în inima mea, sunt aici pentru a mă exprima despre modul în care Dr. Isikolo mi-a salvat căsnicia de la divorț. Eu și soțul meu aveam o neînțelegere și asta ne-a sfâșiat căsnicia, în măsura în care soțul meu dorea să divorțeze. Deci nu am altă opțiune decât să merg în căutarea unei soluții la problema mea. Acolo am întâlnit detalii despre Dr. Isikolo și cum atât de mulți oameni scriau lucruri bune despre el și lucrările sale minunate pentru ei și despre modul în care a ajutat o mulțime de oameni restabilindu-le relația. L-am contactat pe doctorul Isikolo și mi-a spus tot ce trebuie să fac și în mai puțin de 48 de ore când a lucrat pentru mine, soțul meu a anulat actele de divorț. Acum, eu și soțul meu trăim împreună în pace și armonie și sunt aici pentru a spune lumii că dragostea și afecțiunile au fost restaurate. Toate îi mulțumesc doctorului Isikolo pentru că mi-a salvat căsnicia de la despărțire. Informațiile de contact ale Dr. Isikolo sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îi puteți, de asemenea, WhatsApp pe +2348133261196.

    ResponderEliminar
  58. Am o relație cu iubitul meu de 2 ani și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată, îl iubesc cu adevărat pe acest tip și nu îmi pot imagina viața fără el. În continuare, am încercat tot posibilul să-l recuperez, dar tot efortul meu de a-l aduce înapoi în viața mea nu a funcționat. A fost în această zi credincioasă, am dat peste câteva comentarii pe un site web despre acest mare vrăjitor numit Dr Isikolo, atât de multe persoane au susținut că el îi ajută să-și reînnoiască relația și să-și aducă fostul înapoi, a trebuit să-l contactez pentru că era ultima mea speranta. L-am contactat prin e-mail și mi-a spus tot ce trebuie făcut, ceea ce am făcut și el m-a asigurat că în 2 zile iubitul meu o va părăsi pe cealaltă fată și se va întoarce la mine și a fost foarte grozav. surpriză să-mi văd iubitul revenind la mine după două zile. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul doctorului Isikolo și vă sfătuiesc dacă aveți nevoie de ajutorul lui, trimiteți-i un e-mail direct prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau îi puteți, de asemenea, pe WhatsApp la +2348133261196

    ResponderEliminar
  59. După 5 ani de căsnicie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri amenință că divorțează de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre aventura lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un vrăjitor pe internet numit DR ISIKOLO care ajută oamenii cu probleme de relație și căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva va exista vreodată, dar am decis să Încearcă, când l-am contactat, m-a ajutat să fac o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și ai lui cu mine definitiv și pe bune. Contactați acest mare vrăjitor de dragoste pentru ca problema dvs. de relație sau căsătorie să fie rezolvată astăzi prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau direct WhatsApp +2348133261196 și îl puteți citi și, de asemenea, să-l contactați prin site-ul web: (https://isikolotemple.com)

    ResponderEliminar
  60. FIȚI PELICIT ASIGURĂ CĂ CU AJUTORUL DR ISIKOLO, VEȚI AVEA ÎNTOAȘTE LA DVS. FOSTE PARTENER.
    Eram în căutarea disperată a unei modalități de a-l face pe fostul meu iubit să se îndrăgostească și să se întoarcă la mine. Am avut suișuri și coborâșuri, dar în ultimele 6 luni relația noastră s-a înrăutățit. Am cheltuit timp și bani pe un vrăjitor despre care credeam că mă va ajuta și fără să știam că nu m-au ajutat. Mă adresez pentru că vreau să fiu femeia dezirabilă care eram înainte și el se îndrăgostește din nou de mine și se căsătorește cu mine. Nu-mi pot imagina acest băiat cu altcineva până nu l-am contactat cu adevărat pe DR ISIKOLO, care mi-a făcut ca dorința inimii să fie îndeplinită. Mi-a dat detalii despre cum să mă ajute, ceea ce a făcut când m-am conformat și mi-a salvat bărbatul din mâinile rele ale doamnei care l-a hipnotizat și omul meu s-a întors la tine în 48 de ore și am fost cu adevărat uimit că o astfel de manifestare a puterilor. este cu adevărat real. Acum le pot spune cu bucurie oamenilor să încerce DR ISIKOLO în problemele lor și să aștepte rezultatele imediate. contactați-l cu adresa de e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimiteți-i direct mesaj pe Whatsapp: +2348133261196.

    ResponderEliminar
  61. Sunt atât de fericit că împărtășesc asta, încă nu pot să-ți mulțumesc suficient DR WALE, soțul meu a plecat pentru o domnișoară mai tânără pentru că nu am putut să nasc din cauza PCOS, am fost atât de devastată că am fost singură, am plâns mult chiar și eu Am încercat să-mi iau viața, Apoi prietena mea mi-a spus despre acest bărbat grozav DR WALE care a ajutat-o să-și facă căsnicia perfectă, am accesat și eu online și am făcut mai multe cercetări despre el acolo, am văzut și o mulțime de vești bune despre DR WALE. așa că l-am contactat fără teamă și îngrijorare în mintea mea, pentru că știam că cu el totul va fi în regulă, mi-a spus tot ce trebuie să plătesc, ceea ce a fost o taxă convenabilă și am făcut-o și el și-a făcut treaba și mi-a trimis un videoclip. DR WALE și mi-a spus să aștept câteva săptămâni că se va întoarce. Săptămâna viitoare, spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu a fost în genunchi și mi-a spus că îmi pare rău pentru durerile pe care mi le-a provocat. chiar acum sunt atât de fericit, nu s-a oprit aici, sunt mândră să spun că sunt însărcinată în cinci săptămâni, mulțumesc mult DR WALE, sunt pentru totdeauna recunoscător.. Aici contactul lui WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ResponderEliminar
  62. Salutare tuturor, ma numesc Marinela Dinescu. De ceva vreme, soțul meu locuia într-un alt apartament din cauza presiunii muncii și eram foarte fericiți împreună, deși a stat departe de noi câteva luni. Nu știam că un coleg de la serviciu avea deja o aventură cu el, ceea ce l-a făcut pe soțul meu să depună de nicăieri un divorț împotriva mea. Știam că ceva nu este în regulă pentru că nu a trebuit niciodată să ne luptăm sau să ne certăm atât de mult ca să-l facem să plece. Am fost traumatizat și caut ajutor pentru a aborda situația care m-a condus la DR ISIKOLO din laudele pe care oamenii i-au făcut-o online. Am discutat pe larg și mi-a spus tot ce trebuia să știu despre ce s-a întâmplat și despre procesul de rezolvare a problemelor. Și-a îndeplinit promisiunile și l-a adus pe soțul meu înapoi la mine, iar procesul de divorț a fost anulat. Acum soțul meu s-a întors acasă la noi și suntem fericiți împreună. Este într-adevăr uimitor cum oamenii pot ajuta cu adevărat pe alții atunci când au nevoie. El te poate ajuta si pe tine. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    ResponderEliminar
  63. DR ISIKOLO ESTE SINGURUL SUFICIENT DE ÎNREDERE ȘI DE CINST PENTRU A-ȚI REDUCE FOȘTUL PARTENER LA VOI
    Nu am știut niciodată că există o mare posibilitate de a-mi avea bărbatul înapoi la mine până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +234-8133261196.

    ResponderEliminar
  64. Sunt Lorena Constantin și sunt aici pentru a vorbi copleșitor despre cum m-a ajutat specialistul în dragoste. DR ISIKOLO, cu marile sale puteri, mi-a restabilit casa și fericirea pe care am împărtășit-o cu soțul meu și este într-adevăr ceva pentru care sunt pentru totdeauna recunoscător. S-a întâmplat să fiu neputincios și abătut aproape un an când soțul meu m-a părăsit din cauza unor probleme conjugale pe care le-am întâlnit. Am făcut tot ce am putut pentru a-mi salva căsnicia și nimic nu a funcționat până când DR ISIKOLO mi-a venit în ajutor. M-a ajutat și dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit cu bărbatul meu au fost restaurate și mai uimitor. Știu că sună ciudat dacă într-adevăr poate ajuta pe cineva, dar este 100% garantat că nu te va dezamăgi atunci când te asigură că vei avea rezultatele dorite după două zile. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să-i oferi șansa să facă acest lucru. e-mail-i acum prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    ResponderEliminar
  65. Bună ziua tuturor. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Eram distrus emoțional și nu știam ce să fac ca să-l recuperez. Am fost în dificultate luni de zile și am continuat să caut ajutor de pretutindeni până am ajuns să aflu despre DR ISIKOLO. L-am contactat și i-am explicat problemele mele. A fost dispus să mă ajute și să mă îndemne să respect procedurile, astfel încât să poată restabili dragostea dintre mine și bărbatul meu și, de asemenea, să se asigure că am fost amândoi înapoi unul la celălalt. Am îndeplinit toate cerințele și și-a făcut treaba. După 48 de ore, am primit un mesaj de la iubitul meu în care îmi cerea o întâlnire ca să putem arunca lucrurile la gunoi. Acum suntem din nou împreună și totul datorită lui DR ISIKOLO. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să crezi și să rămâi plin de speranță. Doar e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți trimite prin WhatsApp la +2348133261196.

    ResponderEliminar
  66. Numele meu este Anna Florin. Am trecut prin momente grele cu diferiți bărbați care au găsit dragoste adevărată și acceptare autentică, până când l-am întâlnit pe soțul meu care a intrat în viața mea și m-a iubit dincolo de cuvintele. Am locuit împreună 2 ani și am fost fericiți până când au apărut prea multe certuri și ne-am împărțit. Am crezut că pot merge mai departe, dar mi-am dat seama că sunt profund îndrăgostită de el și că am nevoie pentru totdeauna de el. Nu am avut nicio opțiune decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să-l contactez pe Dr. Isikolo, știind cum a reușit să-i ajute pe alții. Mi-a acordat atenția și a făcut tot posibilul să ne împace din nou împreună și în 48 de ore, rezultatul s-a manifestat și a revenit la mine și am reinventat lucrurile. Acum dragostea și fericirea au fost restabilite și tot ce pot spune este că apreciez cu adevărat Dr. Isikolo pentru că a fost altruist în a ajuta pe mine și pe alții. Contactul său de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196.

    ResponderEliminar
  67. MI-AM RECUPERAT IUBITUL CU AJUTORUL DR ISIKOLO, vizitați site-ul lui: (https://isikolotemple.com)
    Numele meu este Diana Grigorie și sunt aici să-i aduc recunoștință lui DR ISIKOLO pentru ajutorul acordat în salvarea relației mele. Iubitul meu m-a părăsit pentru că m-am temperat repede și m-am luptat cu el de mai multe ori din cauza nesiguranțelor, văzându-l vreodată aproape de orice altă doamnă. Nu am putut găsi o modalitate mai bună de a-l face să se întoarcă la mine și DR ISIKOLO a venit în ajutorul meu. Când l-am contactat, mi-a spus tot ce trebuia să știu despre cum vor fi restabilite dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu. M-am conformat și el a făcut treaba fără ezitare și imediat după 48 de ore, iubitul meu m-a sunat. Sunt fericit și plin de viață datorită bunăvoinței lui DR ISIKOLO. Îi îndemn pe oricine trece prin probleme să-l contacteze acum și cu siguranță te va ajuta. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau dacă preferați text WhatsApp: +234-8133261196

    ResponderEliminar
  68. Sunt plin de bucurie să împărtășesc această mărturie aici. Am găsit o mărturie minunată despre modul în care DR WALE a ajutat-o pe această doamnă să-și salveze căsnicia și a ajutat-o să-și recapete munca în care șeful ei plănuia să o concedieze. Dar, așa cum a spus ea, cu ajutorul lui DR WALE, totul a revenit la normal pentru ea. După ce i-am citit mărturia, am contactat-o pe DR WALE pentru că mă certam serios cu soțul meu, el plănuia să pună capăt căsniciei noastre de zece ani. După ce i-am spus lui DR WALE ce se întâmplă în căsnicia mea, el mi-a spus că totul va fi bine în căsnicia mea și l-am crezut. Așa că a făcut o vrajă pentru mine și iată că soțul meu a început din nou să se poarte bine cu mine. Mă bucur că am dat peste această mărturie pentru că asta m-a ajutat să găsesc pacea și odihna sufletească în propria mea căsnicie. Și tu îl poți contacta pe DR WALE pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU drwalespellhome@gmail.com

    ResponderEliminar
  69. M-am gândit peste tine din cauza că soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie. amândoi au călătorit departe de mine, nu l-am mai putut contacta pe soțul meu. Deci tot ceea ce m-a făcut să mă îngrijoreze mintea mea nu era așezată. Cum toate astea se întâmplau cu mine. Am ales să mă uit pe internet, acolo unde am găsit multe mărturii bune despre DR WALE. Așa că am luat legătura cu DR WALE și i-am spus ce se întâmplă cu mine, apoi mi-a spus să nu plâng și să-mi mai fac griji. DR WALE a făcut o vrajă Voodoo care l-a făcut pe soțul meu să se întoarcă la mine și să înceapă să mă roage să am milă de el. Dacă aveți probleme în căsnicia sau relația voastră, credeți-mă, DR WALE este cel mai bun om de contactat. WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E: Mail: drwalespellhome@gmail.com

    ResponderEliminar
  70. Nu am știut niciodată că iubitul meu care m-a părăsit pentru altcineva se va întoarce la mine, a fost un iad pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru altcineva, dar am contactat acest puternic vrăjitor de dragoste numit Dr Mutaba și a făcut o vrajă de dragoste. pentru mine, care l-a adus înapoi pe fostul meu iubit, dacă vrei contactul lui, e-mail-i astăzi greatmutaba@gmail.com

    ResponderEliminar
  71. SOȚUL MEU A PLĂCAT ȘI DR ISIKOLO L-A REDUCAT LA MINE ȘI SUNT UIMIT ȘI A TREBUIT SĂ RĂSPÂND VESTIREA BUNĂ
    Mă numesc Anna Vlădescu. Când bărbatul meu m-a părăsit, am fost traumatizat și cu inima frântă și nu m-am putut obține luni de zile. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez, dar fără rezultat. Am plecat într-un alt oraș, sperând să o iau de la capăt. Am intrat în contact cu un alt bărbat cu care am încercat din răsputeri să fiu, dar nu a ieșit pentru că nu puteam să-l iubesc. Știam că încă iubesc și îmi doresc bărbatul înapoi la mine. Așa că am început să caut ajutor și atunci l-am găsit pe DR ISIKOLO din diferite puncte de vedere, am citit despre el. Am vorbit și l-am făcut să înțeleagă tot ce trebuia să știu și am crezut în el și am respectat procedurile. A lucrat pentru mine și a restabilit dragostea și legătura dintre mine și bărbatul meu și, după 48 de ore, așa cum a promis, omul meu m-a căutat și am vorbit și a coborât să mă vadă unde sunt și am inventat lucrurile și am devenit din nou fericiți împreună. DR ISIKOLO este de încredere și te poate ajuta și pe tine dacă îl contactezi pentru orice. Doar trimite-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196 sau contactează-l prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    ResponderEliminar
  72. DR ISIKOLO nu poate fi comparat în ceea ce privește soluțiile pentru relația dvs. sau problemele conjugale. Numele meu este Geanina Zepa. M-am luptat cu depresia de foarte mult timp știind că este ca urmare a durerii de inimă când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Nu am știut niciodată că a luat decizia de a pleca de la mine până când au trecut luni și nu am reușit să-l ajung. A trebuit să-l contactez pe DR ISIKOLO când am aflat de el. Mi-a spus tot ce trebuia făcut pentru a restabili dragostea și conexiunile dintre mine și bărbatul meu pe care le-a făcut. Rezultatul a început să se manifeste după 48 de ore, așa cum a promis. Acest lucru poate suna ciudat, dar este 100% adevărat că nu dă greș pe nimeni. Nu vă mai faceți griji și contactați-l acum. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp +2348133261196.

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...